LAEQ HEALTH 3.0 LICHTFREQUENTIES

Sneller herstel en een betere weerstand door lasertherapie

Je cliënt voelt zich elke dag beter met de thuislaser van Laeq

Door wetenschappelijk onderzoek weten we dat laserlicht de mitochondriën stimuleert om stoffen aan te maken. Stoffen die ervoor zorgen dat cellen sneller vernieuwen en beschadigingen herstellen. Met de Laeq Health 3.0 kunnen patiënten met diverse klachten, zichzelf behandelen. 

De resultaten bij dagelijks gebruik van de Laeq Health 3.0:

  • Betere doorbloeding
  • Terugkerend gevoel in de ledematen
  • Fitter en energieker
  • Minder medicatie nodig
  • Stabiele bloedsuikerspiegel
  • Minder risico op hyper en hypo
  • Sneller herstel
  • Sterker immuunsysteem
  • Dalend risico diabetesklachten
  • Betere cholesterolwaardes

Hieronder 2 video’s, de eerste vooral informatief

 

Jos, een patiënt bij Centrum Vitaal, gebruikt de Laeq. Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen wat de lasertherapie voor mensen doet.

Energie door licht

Bij de Laeq is er sprake van een interactie tussen het laserlicht en het weefsel; een fotochemische interactie. Dit kan vergeleken worden met fotosynthese waarbij de energie uit zonlicht wordt gehaald. Bij de bestraling met laserlicht van 650 nm met de specifieke divergerende lens van de Laeq Health 3.0, vindt er een biochemische reactie plaats in onder meer de mitochondria, de celkern en de chromoforen (fotoreceptoren). Planten krijgen energie doordat zonlicht geabsorbeerd wordt door het magnesium in de celkern. Bij mensen kan de energietoevoeging in de cel ontstaan door laserlicht toe te voegen aan de cellen. Dit heet ook wel photobiomodulatie.

AANBIEDING: NU € 135,00 (geldig tot 01-07-2018)

Mitochondriën: energiecentrales in een cel

Tijdens het omzetten van energie produceren mitochondriën afvalproducten. Dit zijn bijvoorbeeld reactive oxygen species (ROS) of ‘vrije radicalen’. Dit ROS of vrije radicalen kan het DNA beschadigen. Dit geldt ook voor mitochondriaal DNA. Omdat dit mitochondriaal DNA dicht bij de energiesynthese zit, kan het mitochondriaal DNA zelfs sterk worden aangetast. Deze mutaties zijn de bron van mitochondriale ziektes. Ze kunnen van invloed zijn op gebieden met een hoge energiebehoefte zoals hersenen, spieren en het centrale zenuwstelsel. Mensen die leiden aan MS, Parkinson of Alzheimer hebben een veel hogere mate van mitochondriale mutaties dan gezonde mensen. Daarom kan het functioneren van de mitochondriën van invloed zijn op ziektes. Als het mitochondriale DNA is beschadigd door ziekte of is aangetast, wordt dit mitochondriale DNA ontrafeld. Het kan niet meer zorgen voor de noodzakelijke energiebehoefte.

De functie van de Laeq Health 3.0

De Laeq Health 3.0 kan door mensen thuis gebruikt worden. Als het gewenst is zelfs meerdere keren per dag. Via een klip aan de neus (waar de huid dun is en veel bloedvaten zijn) wordt het laserlicht naar de cellen gestuurd. Door gebruik van de Laeq Health verbetert de functie van de mitochondriën in de witte bloedcellen. De witte bloedcellen zijn de energieleveranciers van de cel. Ook wordt de energie van de laser geabsorbeerd door de rode bloedcel. Hierdoor kan de rode bloedcel beter voorzien in het zuurstoftransport. De rode bloedcel blijft flexibel tot het eind van zijn levenscyclus. Het gevolg: voldoende zuurstof en voedingsstoffen in de kleine bloedvaten.

Koop hier de Laeq Health 3.0 voor jouw patiënten

Geïnteresseerd in de werking van een product? Wil je een gratis demo, heb je een vraag of wil je een product kopen? Neem contact met ons op. Bel direct 06-10 098 132 of stuur ons een bericht.