Arts & Therapeut

Non Lineaire Diagnostiek

Non Lineaire Diagnostiek is een andere manier om te diagnosticeren dan we gewend zijn in het ziekenhuis (reguliere geneeskunde). Non Lineaire Diagnostiek houd zich bezig met ‘verbanden’ en welke ‘oorzaken’ er aan ten grondslag  -kunnen-  liggen waarom we ziek worden.
De eerste ontwikkelingen van deze technologie zijn gedaan op Stanford Medical voor het Amerikaanse leger en later door de Russen voor zowel hun elitetroepen in het leger als voor hun kosmonauten. De wens voor hun kosmonauten was om een systeem te ontwikkelen dat al in een vroeg stadium eventuele disbalans in het lichaam zou kunnen detecteren zelfs nog vóór het zich fysiek heeft gemanifesteerd. Iemand uit de ruimte terug halen is immers heel kostbaar. Daarom is de Oberon®  ook heel erg krachtig als preventiemiddel. Alles bij elkaar zit er zo’n 50 jaar research en development in dit systeem, een miljardenproject.
De basis van de Oberon® valt onder de Non Liniaire diagnostiek (NLS). De NLS technologie is kwantumfysica op basis van Biofotonen. Het moederbedrijf in Duitsland Metavital heeft samen met verschillende wetenschappers deze technologie verder ontwikkeld: Professor Popp (Biofotonen), Prof. Heinrich Hertz (Lichtgolven), T van Hoven (Quantum Theorie).